AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüyü yürüyerek geçmek

Kahve falında köprüyü yürüyerek geçmek

Kahve falında köprüyü yürüyerek geçmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, istediği gibi hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köprüyü yürüyerek geçmek gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında uzun köprüden geçmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ahşap köprüden geçmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırat köprüsünden geçmek işlerinizin bozulacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında arabayla köprüden geçmek işlerinin daha da iyi olacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında altından su akan köprüden geçmek birlikteliğe başlayacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta köprüden geçmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalet eder.

Kahve falında kırık köprüden geçmek ticaret ehli olacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir