AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla köprüden geçmek

Kahve falında arabayla köprüden geçmek

Kahve falında arabayla köprüden geçmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Konunun çok üzerine gitmemekte fayda var.

Kahve falında köprüden arabayla geçmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla köprüden geçmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, sorunların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında köprü üstünden geçmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle köprüden geçmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında büyük bir köprüden geçmek huzursuzluklarından kurtulacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşekle köprüden geçmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında gelinlikle köprüden geçmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünden geçmek yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir