AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık köprüden geçmek

Kahve falında kırık köprüden geçmek

Kahve falında kırık köprüden geçmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, ihanete uğrayacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Rekabete girmekten çekinmemeniz ortaya çıkacak işlerin kalitesini bozabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kırık köprüden geçmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırık köprü görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köprü üstünden geçmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğaz köprüsünden geçmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, başın borçlularla belaya gireceğine inanılır.

Kahve falında köprüde geçmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asma köprüden geçmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında gece köprüden geçmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, ele geçen kazancın azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir