AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, sorunların ortadan kalkacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmenin veya kendi işlerinizde başarı elde etmenin farklı yolları olabilir.

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında köprü üstünden geçmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir