AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüye düşmek

Kahve falında köprüye düşmek

Kahve falında köprüye düşmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, başarılarının katlanacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında köprüye düşmek gördüyseniz:

  • Elinize çok fazla bilgi geçebilir, aralarında sır olarak saklanılması gerekenler olabilir.

Kahve falında köprüden suya düşmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında köprüden arabayla düşmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına inanılır.

Kahve falında sırat köprüsünden düşmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asma köprüden düşmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında boğaz köprüsünden düşmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine alamet eder.

Kahve falında köprüden geçerken düşmek onlar tarafından yüceltileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işarettir.

Kahve falında köprüden düşmek haberler alacağına, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir