AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden suya düşmek

Kahve falında köprüden suya düşmek

Kahve falında köprüden suya düşmek yanlış kararlar vereceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında köprüden suya düşmek gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza veya partnerinize karşı aşırı sahiplenici tavırlar içinde olabilirsiniz.

Kahve falında köprüden suya düşmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden arabayla düşmek onları okula göndereceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında sırat köprüsünden düşmek dinine bağlı kalacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine işarettir.

Kahve falında köprüden geçerken düşmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, çalışıyorsa terfi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köprüde düşmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla köprüden düşmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında köprüye düşmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir