AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla köprüden düşmek

Kahve falında arabayla köprüden düşmek

Kahve falında arabayla köprüden düşmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında arabayla köprüden düşmek gördüyseniz:

  • Otorite, ün, güç veya mevkii sahibi olma amaçlı hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında arabayla köprüden düşmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köprüden arabayla düşmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Kahve falında köprüde düşmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında sırat köprüsünden düşmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında köprüden düşmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında asma köprüden düşmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında köprüye düşmek sevinçli haberler alınacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine delalettir.

Kahve falında boğaz köprüsünden düşmek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir