AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüde düşmek

Kahve falında köprüde düşmek

Kahve falında köprüde düşmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Kahve falında köprüde düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ilişkileriniz konusunda eskisi kadar yardımcı olmuyor olabilir.

Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, yokluk içine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden arabayla düşmek asık yüzlerin güleceğine, makamının sürekli yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köprüden düşmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında boğaz köprüsünden düşmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, işindeki verimin artacağına alamet eder.

Kahve falında asma köprüden düşmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, işlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köprüde düşmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, saygın biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köprüden geçerken düşmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına inanılır.

Kahve falında sırat köprüsünden düşmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir