AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden arabayla geçmek

Kahve falında köprüden arabayla geçmek

Kahve falında köprüden arabayla geçmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, birçok iş teklifi alınacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köprüden arabayla geçmek gördüyseniz:

  • Politik olmanızda fayda var.

Kahve falında köprüden arabayla geçmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla köprüden geçmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köprünün üstünden geçmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında boğaz köprüsünden geçmek çekilen acıların unutulacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında asma köprüden geçmek yeni fırsatlar elde edeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek köprüden geçmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına delalettir.

Kahve falında deniz üzerindeki köprüden geçmek ilerleyeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında atla köprüden geçmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, aile hayatının bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir