AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprünün üstünden geçmek

Kahve falında köprünün üstünden geçmek

Kahve falında köprünün üstünden geçmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında köprünün üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz durumunda duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Kahve falında köprünün üstünden geçmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine işarettir.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprü üstünden geçmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir