AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü üzerinde olmak

Kahve falında köprü üzerinde olmak

Kahve falında köprü üzerinde olmak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sorunların biteceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, zor durumların biteceğine işarettir.

Kahve falında köprü üzerinde olmak gördüyseniz:

  • Yani herşey bir bakıma zamanlamayı iyi yapmanıza bağlı olacak.

Kahve falında dar bir köprüden geçmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına yorulur.

Kahve falında uzun bir köprüden geçmek masa başı bir işe gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Kahve falında gece köprüden geçmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında köprüde görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında cam köprü görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köprü üzerinde durmak müjdeli haberle geleceğine, bütçesinin küçüleceğine alamet eder.

Kahve falında köprünün yıkılması görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir köprü görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir