AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprü üzerinde durmak

Kahve falında köprü üzerinde durmak

Kahve falında köprü üzerinde durmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına işarettir.

Kahve falında köprü üzerinde durmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşma ya da düzenlemelerin gerçekte neye dayandıklarını anlamaya çalışmak dahi mücadele gerektirebilir.

Kahve falında köprü altında durmak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında köprünün ortasında durmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köprünün üstünde durmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine yorulur.

Kahve falında köprü üzerinde durmak iyi halin geleceğine, fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında köprünün üzerinde durmak rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köprüde durmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına alamet eder.

Kahve falında kapıda durmak kısmet bolluğu yaşanacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kalbinin durduğunu görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir