AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece köprüden geçmek

Kahve falında gece köprüden geçmek

Kahve falında gece köprüden geçmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, tatsız haberlerin alınacağına, fakirlik yaşayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına işaret eder.

Kahve falında gece köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Tam olarak karar almadan, belli konularda karar vermek zorunda hissetmemenizde fayda var.

Kahve falında gece köprüden geçmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle köprüden geçmek hakkını alacağına, çok üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında köprü altından geçmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su akan köprüden geçmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ince bir köprüden geçmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına delalettir.

Kahve falında taş köprüden geçmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında köprüyü yürüyerek geçmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir