AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprünün yıkılması görmek

Kahve falında köprünün yıkılması görmek

Kahve falında köprünün yıkılması görmek yeni bir eve taşınacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, layık olduklarına sahip olacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, engellerin aşılacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına delalettir.

Kahve falında köprünün yıkılması gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere, fırsatlara veya maceralara yer açmalısınız.

Kahve falında yıkılan köprüden geçmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köprünün yıkılması görmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkılan köprü görmek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprü yıkıldığını görmek doğru haber almaya, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında köprülerin yıkıldığını görmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında yıkılmış köprü görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında bir köprünün yıkıldığını görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir