AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüde görmek

Kahve falında köprüde görmek

Kahve falında köprüde görmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında köprüde gördüyseniz:

  • Ufak girişimlerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında kendini köprüde görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine alamet eder.

Kahve falında köprüden atladığını görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprünün üstünde olmak sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köprüden bakmak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asma köprüden düşmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına inanılır.

Kahve falında köprüyü yürüyerek geçmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında köprü görmek alım gücünü yitireceğine, kendi işinin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski köprü görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir