AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam köprü görmek

Kahve falında cam köprü görmek

Kahve falında cam köprü görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında cam köprü gördüyseniz:

  • Gayrimenkul konuları, evinizle ilgili veya ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerde bazı gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında camdan köprü görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine inanılır.

Kahve falında cam köprü görmek sevgisinin artacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işarettir.

Kahve falında köprüden uçarak geçmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sallanan köprü görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil köprü görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ipten köprü görmek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden koşarak geçmek yapacağı o işi onaylamayacağına, büyük başarıla kazanacağına delalettir.

Kahve falında yüksek bir köprüde olmak maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir