AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş toka görmek

Kahve falında kopmuş toka görmek

Kahve falında kopmuş toka görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında kopmuş toka gördüyseniz:

  • Diğerleri ne yaptığınızı anlamasada siz hedefinize doğru ilerliyorsunuz.

Kahve falında çok toka görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarına toka takmak yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bir erkekten toka almak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü toka görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç tokası görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına işaret eder.

Kahve falında sarı toka görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, gönlünce bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı tokası görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil saç tokası görmek verimli ve bereketli işler yapacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir