AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil saç tokası görmek

Kahve falında yeşil saç tokası görmek

Kahve falında yeşil saç tokası görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, sevdiği insanların olacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil saç tokası gördüyseniz:

  • Yaşam standardınızı yükseltmenize veya geleceğinizle ilgili olumlu adımlar atmanıza faydası olabilecek kişilerle konuşabilirsiniz.

Kahve falında yeşil saç tokası görmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil toka takmak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil toka görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil toka almak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç tokası hediye almak maddi gücünün her geçen gün artacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçına toka taktığını görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, yeni işlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi saç tokası görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, epey bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçından toka çıkarmak varlık içinde yokluk çekileceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir