AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü toka görmek

Kahve falında bir sürü toka görmek

Kahve falında bir sürü toka görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü toka gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, işinizi veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında bir sürü toka görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kahverengi toka görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında küpe ve toka görmek kazancın artacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine delalet eder.

Kahve falında saç tokası hediye almak tatsızlık olacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz toka takmak büyük başarı kazanacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırık saç tokası görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taç toka takmak kimseye minnet etmeyeceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında perde tokası görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir