AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç tokası görmek

Kahve falında saç tokası görmek

Kahve falında saç tokası görmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, her zaman şükür içinde olacağına, hayırlı haberler duyacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında saç tokası gördüyseniz:

  • Olumlu bakmanız durumunda herkesi memnun edecek sonuçlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında saçında toka görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, canının ve malının garantide olacağına işarettir.

Kahve falında saç tokası toplamak işlerinin yarım kalacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Kahve falında saç fırçası ve toka görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine rivayet eder.

Kahve falında saç tokası takmak maneviyatın da zenginleşeceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı saç tokası görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine yorulur.

Kahve falında saç tokası hediye almak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına inanılır.

Kahve falında saçına toka takmak herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, kimse ile tartışmayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz saç tokası görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir