AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemer patlıcan görmek

Kahve falında kemer patlıcan görmek

Kahve falında kemer patlıcan görmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, elindeki işi rayına oturtacağına alamet eder.

Kahve falında kemer patlıcan gördüyseniz:

  • Size katkısı olacak kişilerle iş birliği yapmanız karlı girişimler anlamına gelebilir.

Kahve falında kemer patlıcan görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında köprü kemeri görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hediye kemer almak onunla bir ömür mutlu olacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kemer görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine alamet eder.

Kahve falında mor kemer görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan derisi kemer görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kemer görmek sağlığın da bozulacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında kemerin kopmasını görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir