AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kemer görmek

Kahve falında yeşil kemer görmek

Kahve falında yeşil kemer görmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kemer gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren detaylandırılmış bir konu bir an da farklı bir hal alabilir.

Kahve falında yeşil kemer takmak dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, eline geçen paraları tutamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kemer görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulur.

Kahve falında kadın kemeri görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında kemer tokası görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işaret eder.

Kahve falında kemer takmak kazancın artmasına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş kemer görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kemer görmek eşlerinin kapanacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında deri kemer takmak ayrılık yaşanacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir