AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemerle dövmek

Kahve falında kemerle dövmek

Kahve falında kemerle dövmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kemerle dövmek gördüyseniz:

  • Çok sevdiğiniz bir kişi uzun bir yoldan gelebilir yada sizin yapacağınız bir yolculukta hoş kimselerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında birini kemerle dövmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kemerle birini dövmek evliliğinde mutlu olacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kemerle dövmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kemerle adam dövmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kemer bağlamak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kemer görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, işindeki verimliliğinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kopuk kemer görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kemer takmak durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir