AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemer bağlamak

Kahve falında kemer bağlamak

Kahve falında kemer bağlamak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kemer bağlamak gördüyseniz:

  • Evdeki bir değişiklik sizi olumlu yönde teşvik edebilir.

Kahve falında kemer bağlamak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalettir.

Kahve falında beline altın kemer takmak fesada ve haksızlığa karışacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında kemerini başkasına vermek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan derisi kemer görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet eder.

Kahve falında parlak kemer görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kemer takmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında kemerin koptuğunu görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına delalettir.

Kahve falında kemer görmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir