AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemer takmak

Kahve falında kemer takmak

Kahve falında kemer takmak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kemer takmak gördüyseniz:

  • Şu an önünüzde olan veya halledilebilir görünen konulara değil, tüm manzaraya hakim olmanız gerekiyor.

Kahve falında sarı kemer takmak inancının eksileceğine, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kemer takmak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına alamet eder.

Kahve falında kemer takmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında kalın kemer takmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bele kemer takmak dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kemer takmak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında boynuna kemer takmak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kemer takmak sorunların büyük darbeler vuracağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir