AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeklere taş atmak

Kahve falında köpeklere taş atmak

Kahve falında köpeklere taş atmak daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, hasret çekileceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeklere taş atmak gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamamalısınız.

Kahve falında köpek taş atmak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğe taş atmak parasal krizler yaşanacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına inanılır.

Kahve falında köpeklere taş atmak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında pencereye taş atmak daha iyi şartlarda yaşayacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında ayıya taş atmak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşine taş atmak hem de işinde söz sahibi olacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine yorulur.

Kahve falında otobüse taş atmak keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kafasına taş atmak aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir