AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeklere ekmek atmak

Kahve falında köpeklere ekmek atmak

Kahve falında köpeklere ekmek atmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, keyfin bozulacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına alamet eder.

Kahve falında köpeklere ekmek atmak gördüyseniz:

  • Neler sunabileceğinizi doğru düşünmeniz durumunda kazançlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında köpek ekmek atmak falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğe ekmek atmak hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine inanılır.

Kahve falında köpeklere ekmek atmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küflü ekmek atmak ters giden işlerin düzeleceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeği atmak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezara ekmek atmak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına inanılır.

Kahve falında ekmeği yere atmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeği ateşe atmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir