AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ekmek atmak

Kahve falında köpek ekmek atmak

Kahve falında köpek ekmek atmak ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında köpek ekmek atmak gördüyseniz:

  • Hangi konularda verimli olabileceğinizi düşünüyorsanız o alana yönelin.

Kahve falında köpeğe ekmek atmak etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, hayattan daha zevk alacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeklere ekmek atmak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına işaret eder.

Kahve falında köpek ekmek atmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suya ekmek atmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, memur ise terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeği ateşe atmak gözden düşeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslana ekmek atmak işsiz ve ekmeksiz kalacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında fırına ekmek atmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşte ekmek atmak borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir