AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeği atmak

Kahve falında ekmeği atmak

Kahve falında ekmeği atmak hedeflerine kavuşacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına işarettir.

Kahve falında ekmeği atmak gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek önemli pozisyonda kişiler tanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ekmek atmak fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kediye ekmek atmak moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmeği denize atmak sağlığının bozulmayacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında köpek ekmek atmak kafa karışıklığından sıyrılacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çöpe ekmek atmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında köpeğe ekmek atmak sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslana ekmek atmak iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeği ateşe atmak onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir