AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeği ateşe atmak

Kahve falında ekmeği ateşe atmak

Kahve falında ekmeği ateşe atmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, işten yana şansının açık olacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında ekmeği ateşe atmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çözüm olabileceğine veya ilerleme sağlayacağına inandığınız fikirleriniz olabilir.

Kahve falında ateşte ekmek atmak kudret ve destek olacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında ekmeği ateşe atmak ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, hasret ve özlem gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı ateşe atmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında şeytanı ateşe atmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye işaret eder.

Kahve falında bebeği ateşe atmak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşe odun atmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini ateşe atmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan ateşe atmak kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir