AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeği yere atmak

Kahve falında ekmeği yere atmak

Kahve falında ekmeği yere atmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, amaçlarına ulaşmaya yorulmaktadır.

Kahve falında ekmeği yere atmak gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek önemli pozisyonda kişiler tanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ekmeği yere atmak işlerinde başarı elde edeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere ekmek atmak hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonu yere atmak adının kirletilmeye çalışılacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında parayı yere atmak başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine alamet eder.

Kahve falında anahtarı yere atmak sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına inanılır.

Kahve falında yumurtayı yere atmak maddi durumun düzeleceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahı yere atmak hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yere bozuk para atmak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir