AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe ekmek atmak

Kahve falında köpeğe ekmek atmak

Kahve falında köpeğe ekmek atmak çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğe ekmek atmak gördüyseniz:

  • Kendinizi rahat hissettiğiniz için belli şeylere sarılmak yerine, belli anlaşmaları düzenlemenize ya da yenilemenize yardımı olabilecek fırsatları kaçırmamalısınız.

Kahve falında köpeğe ekmek atmak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek ekmek atmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında köpeklere ekmek atmak kişinin şifaya kavuşacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında kediye ekmek atmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yere ekmek atmak iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeği ateşe atmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, zorlukları aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara ekmek atmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında tuvalete ekmek atmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir