AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekle aynı yatakta yatmak

Kahve falında köpekle aynı yatakta yatmak

Kahve falında köpekle aynı yatakta yatmak ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında köpekle aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Romantizm size iyi gelecek.

Kahve falında köpekle aynı yatakta yatmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla aynı yatakta yatmak kaderinin yüzüne güleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında babayla aynı yatakta yatmak tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş biriyle aynı yatakta yatmak moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyle aynı yatakta yatmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında aynı yatakta yatmak durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, sağlıklı ve zinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle aynı yatakta yatmak iftiraya uğrayacağına, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına yorulur.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir