AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla aynı yatakta yatmak

Kahve falında babayla aynı yatakta yatmak

Kahve falında babayla aynı yatakta yatmak zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, maddi güç elde edeceğine, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında babayla aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizin, ilişkilerinizin veya ortaklıklarınızın sağlıklı ilerleyebilmesi için serbest kalması, baskı uygulanmaması gerekiyor.

Kahve falında babayla aynı yatakta yatmak sorunların artacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla aynı yatakta yatmak çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyle aynı yatakta yatmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla aynı yatakta yatmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında ünlü biriyle aynı yatakta yatmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında ölü biriyle aynı yatakta yatmak bir anda yokluğa düşüleceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynı yatakta yatmak uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle aynı yatakta yatmak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir