AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla aynı yatakta yatmak

Kahve falında arkadaşınla aynı yatakta yatmak

Kahve falında arkadaşınla aynı yatakta yatmak alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, farklı şeyler deneyeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini veya girişiminizi ilerlediği hızın dışına çıkarma arzunuz geri tepebilir.

Kahve falında arkadaşınla aynı yatakta yatmak gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşıyla aynı yatakta yatmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle aynı yatakta yatmak gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın biriyle aynı yatakta yatmak zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine yorulur.

Kahve falında bir kadınla aynı yatakta yatmak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, kendisini keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşiyle aynı yatakta yatmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkekle aynı yatakta yatmak onlardan fayda göreceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü biriyle aynı yatakta yatmak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, İslami olarak günahlarının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir