AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi organını yalamak

Kahve falında kendi organını yalamak

Kahve falında kendi organını yalamak gözden düşeceğine, ayıplanacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, mutluluk ve saadete, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi organını yalamak gördüyseniz:

  • Küçük gayretlerle büyük şeyler kazanabilirsiniz.

Kahve falında erkek cinsiyet organı yalamak yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek organı yalamak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi organını yalamak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine yorulur.

Kahve falında erkeklik organını yalamak yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın organı yalamak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, başına türlü işler geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının organını yalamak insanlara küsüleceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeklik organı yalamak emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin organını yalamak variyetinin her geçen gün artacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir