AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ve güvercin görmek

Kahve falında köpek ve güvercin görmek

Kahve falında köpek ve güvercin görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, çok daha mutlu olunacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek ve güvercin gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir derdi ile uğraşmanız da gerekebilir.

Kahve falında köpek ve güvercin görmek bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin ve köpek görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercini kafese koymak çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayan güvercin görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercinin su içtiğini görmek büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında güvercin yumurtası kırmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, ondan kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin kafası koparmak endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına yorulur.

Kahve falında siyah güvercin yakalamak işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir