AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah güvercin yakalamak

Kahve falında siyah güvercin yakalamak

Kahve falında siyah güvercin yakalamak kimseye borçlanmayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, her zaman çok üzgün olacağına işarettir.

Kahve falında siyah güvercin yakalamak gördüyseniz:

  • Temmuz ayının başlarına kadar, iletişim sorunları, açılmayan telefonlar, aşırı tepki veren kişiler, yanlış anlaşılmalar, yanlış yorumlamalar v.b türünde problemler vakit alabilir.

Kahve falında siyah güvercin yakalamak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin yavrusu yakalamak kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında uçan güvercin yakalamak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evde güvercin yakalamak kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin yakaladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gri güvercin yakalamak sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında beyaz güvercin yakalamak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında renkli güvercin yakalamak endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir