AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin ve köpek görmek

Kahve falında güvercin ve köpek görmek

Kahve falında güvercin ve köpek görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına delalet eder.

Kahve falında güvercin ve köpek gördüyseniz:

  • Uzun süredir rahatsız edici olan bir durumu yönetme biçiminiz eleştirilere maruz kalabilir.

Kahve falında köpek ve güvercin görmek fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, yüksek makamlara geleceğine işarettir.

Kahve falında güvercin ve köpek görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin yumurtlamasını görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına inanılır.

Kahve falında güvercin almak huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında güvercine su verdiğini görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında güvercin sevdiğini görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, tüm keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercine yuva yapmak kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir çift güvercin görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir