AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan güvercin görmek

Kahve falında ağlayan güvercin görmek

Kahve falında ağlayan güvercin görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayan güvercin gördüyseniz:

  • Duygusal denge kurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ağlayan güvercin görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ak güvercin görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinlere yem vermek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, onların yaralarına merhem olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında donmuş güvercin görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, doğru adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında koyu renk güvercin görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına yorulur.

Kahve falında evde güvercin görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercinin yandığını görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında birinin güvercin uçurduğunu görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir