AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin kafası koparmak

Kahve falında güvercin kafası koparmak

Kahve falında güvercin kafası koparmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin kafası koparmak gördüyseniz:

  • Çeşitli konulardaki farklı parçalar yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında güvercin kafasını koparmak çok mutlu olunacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kafası kopuk güvercin görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin kafası koparmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafası kopmuş güvercin görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında güvercinin kafasını koparmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine inanılır.

Kahve falında güvercin kafası görmek bir süre zorluk çekeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin ve fare görmek işlerin çok iyiye gideceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercinin uçtuğunu görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir