AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörün içinde kalmak

Kahve falında asansörün içinde kalmak

Kahve falında asansörün içinde kalmak hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hasta ve zor geçireceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sözleri tutulacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında asansörün içinde kalmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınıza elindeki imkanları göstermek için hoş sürprizler yapabilirsiniz.

Kahve falında asansörün içinde kalmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında asansör içinde kalmak atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar asansörde kalmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, düşmanlarını bile affedeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin asansörde kaldığını görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine rivayet eder.

Kahve falında asansörde kalmak istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işarettir.

Kahve falında asansörde asılı kalmak çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine inanılır.

Kahve falında asansörde nefessiz kalmak iş sahibi olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asansörde kalmak ve kurtulmak düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir