AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar asansörde kalmak

Kahve falında dar asansörde kalmak

Kahve falında dar asansörde kalmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kalkınacağına, darda kalacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, rahat yüzü göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar asansörde kalmak gördüyseniz:

  • Baskılar yüzünden kayba da uğrayabilirsiniz.

Kahve falında dar asansörde kalmak kaybettiği şeyi bulmasına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir asansöre binmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine delalet eder.

Kahve falında dar asansör görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar yerde kalmak başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir yerde kalmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansörün altında kalmak rekabet edebilme gücünün artacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle asansörde kalmak aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında asansörün içinde kalmak darlığa ve yokluğa düşeceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir