AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörde sıkışıp kalmak

Kahve falında asansörde sıkışıp kalmak

Kahve falında asansörde sıkışıp kalmak rızkında ve malından olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, üzüleceğine, ağlayacağına alamet eder.

Kahve falında asansörde sıkışıp kalmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların gözden geçirilmesi gerekebilir.

Kahve falında asansörde sıkışıp kalmak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında asansör sıkışmak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında asansörde sıkışmak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında asansör kapısına sıkışmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansöre sıkışmak elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında asansöre sıkıştığını görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına yorulur.

Kahve falında asansörde sıkıştığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine delalet eder.

Kahve falında sıkışıp kalmak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir