AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek konuşurken görmek

Kahve falında köpek konuşurken görmek

Kahve falında köpek konuşurken görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek konuşurken gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarının hoşunuza gideceğini uman kişilerin fikirlerini saçma bulabilirsiniz.

Kahve falında köpeği konuşurken görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek konuşurken görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonla konuşurken ağlamak yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında konuşup gülmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında konuşulanı duymamak çok iyi kazançlar elde edileceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında konuşurken görmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına yorulur.

Kahve falında ölü birini konuşurken görmek yapılan hataların büyük belalar getireceğine, paraya ve mala kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişiyi konuşurken görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir