AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini konuşurken görmek

Kahve falında ölü birini konuşurken görmek

Kahve falında ölü birini konuşurken görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini konuşurken gördüyseniz:

  • Başkalarını temsilen veya başkaları için yapacağınız konuşmalarda çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında ölü birini konuşurken görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü konuşurken görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında konuşurken ağlamak çok sıkıntılı bir hal alacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadan konuşulduğunu görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölen kişiyi konuşurken görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini telefonla konuşurken görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında köpeği konuşurken görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında başkasını telefonla konuşurken görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir