AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyi konuşurken görmek

Kahve falında ölen kişiyi konuşurken görmek

Kahve falında ölen kişiyi konuşurken görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişiyi konuşurken gördüyseniz:

  • Kendinizi şımartmanız strese iyi gelebilir.

Kahve falında ölen kişiyi konuşurken görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına işarettir.

Kahve falında başbakanı konuşurken görmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği konuşurken görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği konuşurken görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında konuşamayan birini konuşur görmek borca batacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında ölü birini konuşurken görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunu konuşurken görmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında konuşamayan birini konuşurken görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir