AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşup gülmek

Kahve falında konuşup gülmek

Kahve falında konuşup gülmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, bir beladan kurtulacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, her nimetin lezzetine varacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında konuşup gülmek gördüyseniz:

  • Ya da partneriniz yeni maddi kaynaklar bulabilir.

Kahve falında konuşup gülmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu konuşurken görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında konuşulanı duymamak kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, sevinçli bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında eşini başkasıyla konuşurken görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalet eder.

Kahve falında başka birini telefonla konuşurken görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi konuşurken görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölen birini konuşurken görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini telefonla konuşurken görmek bir organizasyona katılacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir