AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşurken görmek

Kahve falında konuşurken görmek

Kahve falında konuşurken görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, her şeyin sarpa saracağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında konuşurken gördüyseniz:

  • Karşı taraf aslında sizin duymak istediğiniz şeyleri söylemiyor olabilir.

Kahve falında kendi hakkında konuşulduğunu görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babayı konuşurken görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında arapça konuşulduğunu duymak çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi başkasıyla konuşurken görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadan konuşulduğunu görmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğini konuşurken görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında erkek bebeği konuşurken görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyü konuşurken görmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir