AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeği konuşurken görmek

Kahve falında köpeği konuşurken görmek

Kahve falında köpeği konuşurken görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına inanılır.

Kahve falında köpeği konuşurken gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ne ise veya hayatınızda değiştirmek veya değişiklik yapmak istediğiniz yerler neresi ise, harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında köpek konuşurken görmek günü birlik tatillere çıkacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeği konuşurken görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine alamet eder.

Kahve falında ölen birini konuşurken görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında konuşurken tükürmek düşman malından yemeye, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği konuşurken görmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını telefonla konuşurken görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında konuşamayan birini konuşurken görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bebeği konuşurken görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir